Sales Specialist

HomeJobSales Specialist

Căutăm un Sales Specialist cu experiență în domeniul B2B care să ne completeze departamentul de vânzări.

Suntem o companie de facility services care oferă servicii de curățenie de la A la BLA Shine pentru a-i ajuta pe clienții noștri să fie mai eficienți și mai confortabili. Realizăm acest lucru ascultând nevoile lor și asigurându-le corectitudine și servicii complet personalizate. 

Punem preț pe tehnologie, nevoile clienților noștri sunt cele mai importante și ne adaptăm cu promptitudine la acestea. Echipa noastră de execuție crește de la zi la zi, operatorii sunt specializați pe nevoile fiecărui spațiu, iar portofoliul nostru însumează peste 100 abonamente și avem o medie de 50 de intervenții lunare one time. Anul 2020 a fost o lecție importantă, astfel în 2021 am introdus un nou departament, anume DDD/Pest Control, care include dezinfecție, deratizare și dezinsecție. Prin acest demers am devenit primii de pe piața din Cluj care realizează dezinfecție prin toate cele 3 metode existente: prin pulverizare, prin nebulizare și prin ozonificare.

Viziunea noastră? Ne dorim să ne extindem în toată zona Transilvaniei, iar aici vei interveni tu. Vei face plimbări de tip business, vei cunoaște oameni noi care vor deveni clienții noștri datorită șarmului tău și vei forma ușor legături noi pentru că vei fi responsabil de încheierea contractelor regionale.

De ce facem ceea ce facem? Mai mult ca niciodată curățenia înseamnă sănătate. Nu te vom încărca cu cifre (momentan), dar sunt nenumărate studii care leagă curățenia de productivitate, de starea de bine mentală și de sănătate. Dorim să le oferim angajatorilor și angajaților cel mai eficient mediu de lucru. 

Deși noi, echipa BLA Shine, acționăm în baza unor principii pozitive și alegem întotdeauna afirmații în același ton, îți vom oferi 3 motive pentru care să NU aplici pentru acest job:

NU aplica dacă ai nevoie să fii împins de la spate. Ne dorim un specialist, ne dorim un autodidact. Îți vom asigura un mediu de învățare constant și îți vom susține financiar orice curs sau seminar ai nevoie pentru a te specializa, dar tu ești responsabil de propria ta creștere. Constant.

NU aplica dacă vrei un superior care să îți verifice orice decizie, care să îți citească orice mail și care să îți aprobe orice mișcare. Oferim consultanță, ajutor, variante, dar deciziile finale sunt ale tale. Ne dorim un om care să ia decizii, adică un om responsabil.

NU aplica dacă cuvinte precum KPI, standarde și deadline te sperie.

Ne dorim să ai minimum 3 ani de experiență în vânzare, în mod special în vânzarea serviciilor B2B. Ne dorim să faci vânzare fără să ne dăm seama de acest lucru. Vrem să ai un discurs natural, dar bine organizat. Să fii independent și responsabil. Să fii prezentabil, căci imaginea ta transmite imaginea firmei. Studiile superioare sunt apreciate, dar nu obligatorii; ne interesează practica, ceea ce știi să faci. Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj. Deținerea permisului de conducere este obligatorie.

Care vor fi responsabilitățile tale?

1. Vei răspunde/ vei da e-mail-uri și telefoane.

2. Vei căuta clienți noi pentru colaborări.

3. Vei negocia, semna contracte și vei ține legătura cu clientul până la finalizarea primei lucrări.

4. Vei acorda asistență tehnică și comercială clienților și potențialilor clienți.

5. Vei lucra împreună cu departamentul de execuție. Tu te vei ocupa de vânzarea propriu-zisă, iar colegii din departamentul de execuție se vor ocupa de stabilirea și verificarea intervențiilor alături de coordonatori.

6. De menținerea legăturii cu clienții din portofoliu și de upselling este responsabilă colega noastră, Adriana, din departamentul de vânzări.

7. Vei conlucra la realizarea planului de vânzări lunar și anual stabilit.

8. Vei întocmi periodic rapoarte de activitate.

9. Vei participa activ la ședințe de grup interne.

10. Lucrăm după un mod de lucru bine stabilit, cu proceduri de lucru, modele de ofertă, mail-uri etc., dar apreciem creativitatea și persoanele proactive care vin cu idei noi, atât pentru clienții noștri, cât și pentru organizarea noastră internă.

Beneficiile BLA Shine!

1. Suntem prezenți pe piața din Cluj de 8 ani, timp în care ne-am dezvoltat constant și am dobândit renume. Mai mult, preconizăm o dezvoltare a domeniului în România, astfel, vom ajunge la o sincronizare cu restul Europei. Afirmăm acest lucru din perspectiva pandemiei care ne-a făcut să conștientizăm importanța curățeniei și a dezinfecției pentru sănătatea noastră.

2. Programul de lucru este unul organizat, focusat pe eficientizare și dezvoltarea obiectivelor. Astfel, avem întâlniri zilnice și ședințe săptămânale, lunare și trimestriale. Programul este unul orientativ de 8 ore. Cuantificăm productivitatea și rezultatele, nu orele de lucru.

3. Ajutor. Suntem o echipa unită și ne ajutăm reciproc. Posibilitatea de a te dezvolta profesional prin participarea la cursuri în domeniul vânzării. Ne dezvoltăm împreună cu ajutorul momentelor de educație și cu ajutorul unui business coach.

4. O echipă completă de management compusă din specialiști la care poți apela oricând.

5. Acces la evenimente business și networking (în limita posibilităților actuale).

6. Remunerația: salariul va fi unul corelat la nevoile tale lunare, unul care să fie satisfăcător pentru tine și care te va menține motivat; comisioane obținute în urma contractelor semnate ți în urma atingerii obiectivelor propuse trimestrial; bonus anual oferit în corelație cu procentajul de îndeplinire a obiectivului comun al firmei.

Nu ne dorim luna de pe cer, ci soarele, pentru a face lucrurile să strălucească împreună. Arată-ne potențialul și noi vom avea grijă să devii liderul de care avem nevoie în vânzări.

Acum că ai trecut de prezentarea creată cu prea mult zel și ești sigur că te potrivești în echipa noastră, te rugăm să ne trimiți un mail la adresa resurseumane@blashine.ro în care să atașezi CV-ul tău, rețelele tale de social media și un video cu tine în care să te prezinți și să ne prezinți experiența ta prin următorii termeni: responsabilități și KPI.

PS: Tu ești liderul, tu decizi cât și cum va fi video-ul. Noi așteptăm rezultatul final care ne va convinge că ești alesul.

Următorii pași îi vom discuta ulterior.

Echipa BLA Shine îți urează mult noroc și abia așteptăm să te cunoaștem.

Departament: Management

Aplică pentru această poziție

Tip fișier permise: .pdf, .doc, .docx

Operator curățenie echipa mobilă

HR Specialist

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​