Curățare panouri fotovoltaice

HomeCurățare panouri fotovoltaiceCurățare panouri fotovoltaice

Curățare panouri fotovoltaice

Indiferent de natura și locul său, curățenia este esențială, mai ales pentru a combate efectele negative care pot apărea în lipsa ei. 

Știai că sursa principală a pierderii eficienței panourilor fotovoltaice cu până la 30% este murdăria? Fie praf, poluare sau alți factori externi, murdăria este un dușman aprig pentru panouri. Procesul nostru de curățenie îndepărtează cu ușurință murdăria și menține panourile în cea mai bună stare de funcționare. Menținând activitatea longevivă și prevenind pierderea garanției, întreținerea panourilor fotovoltaice este o necesitate plină de beneficii.

7.Curatarea panourilor fotovoltaice2

Procesul nostru profesional de curățenie sporește producția de energie electrică instantaneu. La final, panourile vor deveni centrul strălucitor al atenției, așa cum au fost menite dintotdeauna să fie. 
 
Cum se realizează?

Sistemul de curățare BLA Shine folosește ultimele tehnologii din domeniu, precum filtrele de apă bazate pe dedurizarea ionică a acesteia.

Procesul folosește o cantitate redusă de apă și permite curățarea în profunzime, rezultând într-o apă de cea mai înaltă puritate, care nu ar putea fi obținută prin metode clasice.

Pentru a menține rezultatele și pentru a asigura longevitatea panourilor, conform studiilor validate de experiența noastră proprie, este recomandat ca procesul de spălare să aibă loc de minimum două ori pe an.

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

Aprovizionare consumabile
Serviciul anterior

Aprovizionare consumabile igienico-sanitare

Serviciul următor

Curățare pereți interiori și fațade exterioare

fatade exterioare

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​