Portofoliu

HomePortofoliu
mars alternative 2 talk 1

Novis Plaza

Am început colaborarea alături de echipa Bla Shine în anul 2017, fiindu-ne parteneri de nădejde atât pentru curățenia birourilor noastre și furnizarea materialelor igienico-sanitare, cât și pe partea de curățenie industrială. Sunt o echipă orientată spre nevoile fiecarui client în parte, oferind servicii de înaltă calitate, consultanță  și diverse soluții inovatoare.
De ce recomandăm serviciile Bla Shine?
Promptitudine, seriozitate și implicare.
mars alternative 2 talk 1

Cluj Hub

BLA Shine este un partener de excepție pentru Cluj Hub. Recomandăm cu drag echipa pentru promptitudinea de care dau dovadă, pentru personalul bine instruit și pentru calitatea serviciilor, pe care și le adaptează în funcție de cerințele noastre și de nevoile speciale din această perioadă.

mars alternative 2 talk 1

Centrul de Implantologie Transilvania

Echipa BLA Shine a reușit să ne impresioneze prin profesionalism și promtitudine încă dinainte de începerea colaborării, detașându-se de celelalte firme cu care noi am purtat discuții în vederea contractării serviciilor de curățenie.
Acest sentiment de profesionalism și promtitudine îi caracterizează și este insuflat tuturor angajaților.
Calitatea serviciilor oferite de BLA Shine este peste așteptări si asta se vede în rezultate!
Noi suntem extrem de mulțumiți de colaborarea cu BLA Shine și îi recomandăm cu încredere.
mars alternative 2 talk 1

Office Depot

Am ales să colaborăm cu BLA Shine ca furnizor pentru serviciile de curățenie și aprovizionare cu consumabile igienico-sanitare, la recomandarea unui alt furnizor. Pe parcursul colaborării, de peste 2 ani, au dat dovadă de seriozitate pentru serviciile prestate și eficiență în procesul de curățenie. Totodată, personalul delegat pentru curățenia din locația noastră, este prompt, responsabil și bine instruit, întreaga echipă oferă întotdeauna suport în alegerea celor mai bune soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de curățenie.

mars alternative 2 talk 1

Whiteland

Recomand cu căldură echipa BLA Shine, colaborăm cu ei pentru punctul de lucru din Cluj-Napoca – Parc Logistic Transilvania.

Suntem parteneri începând cu anul 2015, iar pînă în prezent ne-au dovedit a fi un colaborator de încredere și de ajutor. Nu am fost dezamăgiți niciodată pentru alegerea făcută.

Lucrăm cu ei pentru serviciile de curățenie pe spațiile de birouri, vestiare, cât și depozitele de logistică, aprovizionarea cu produse igienico-sanitare sau alte servicii punctuale. Au personal calificat și bine instruit, de care suntem mulțumiți. 

Deasemenea, dispun de echipamentele necesare pentru orice tip de intervenție. De exemplu, nouă  ne-au recondiționat pardoseala PVC din spațiile de birouri, rezultatul fiind peste așteptări. La intervențiile de pe hală folosesc echipamente profesionale de mari dimensiuni, ceea ce face să finalizeze într-un timp scurt curățenia, iar noi să ne desfășurăm activitatea normal.

mars alternative 2 talk 1

Viva City

Colaborăm cu BLA Shine de mai bine de 5 ani și mereu am fost mulțumiți de serviciile prestate. Contractele de prestări servicii sunt încheiate atât pentru birourile administrative cât și pentru ansamblul residențial compus din 3 clădiri înalte a 11 etaje fiecare, dar cu toate că volumul de muncă este ridicat, rezultatele au fost mereu pe măsura așteptărilor. Atenția la detalii și punctualitatea sunt 2 mari calități ale  echipei de execuție

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​