Peisagistică – amenajare și întreținere spații verzi – Eco Garden

HomePeisagistică – amenajare și întreținere spații verzi – Eco GardenPeisagistică – amenajare și întreținere spații verzi – Eco Garden

Peisagistică - amenajare și întreținere spații verzi – Eco Garden

Întreținerea și îngrijirea unui spațiu exterior poate fi o misiune complicată și meticuloasă simultan. Timpul și efortul depuse pentru gestionarea unui astfel de proiect pot fi folosite în alte activități, atât personale, cât și profesionale. Cu multă grijă, atenție și studii de specialitate în amenajarea și curățarea spațiilor verzi, aplicăm tot ceea ce am învățat pentru a vă oferi o priveliște minunată. 

Și, nu facem acest lucru siguri. În dreapta noastră avem echipa Eco Garden, profesioniștii care au în grijă orice spațiu verde din Cluj.

Îți oferim ajutorul nostru în:

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

Interioare sau exterioare, spațiile verzi sunt îngrijite de echipa noastră pentru a îmbunătăți peisagistica oricărui loc.

Colegii noștri vă stau zi și noapte la dispoziție pentru a realiza împreună un proiect nou, de la zero, dar și pentru alte informații relevante necesare.

dezapezire
Serviciul anterior

Deszăpezire

Serviciul următor

Curățare spații exterioare și spații verzi

curatarea spatiilor exterioare

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​