Curățenie de întreținere

HomeCurățenie de întreținereCurățenie de întreținere

CURĂȚENIE DE ÎNTREȚINERE

 

Este important ca locul unde îți petreceți o mare parte din timp, respectiv la locul de muncă, să fie constant la cele mai înalte standarde de igienă și curățenie. Atunci când ne aflăm într-un spațiu care ne oferă siguranță și este mereu menținut curat și plăcut, ne putem concentra cu mai multă ușurință asupra activităților noastre, ridicând astfel nivelul de productivitate. Aici intervenim noi, echipa pregătită să îndepărteze cele mai dificile pete de geamuri, să odorizeze și împrospăteze fiecare încăpere.

Operațiunile de curățenie realizate de noi presupun:

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

Este recomandat ca procesul de curățenie de întreținere să fie realizat săptămânal, sau chiar de două ori pe săptămână, însă poate varia în funcție de circumstanțe specifice fiecărui spațiu. Împreună discutăm și stabilim care sunt nevoile spațiului și ce trebuie luat în calcul pentru a obține cele mai bune rezultate pe termen lung,  mediu și scurt!

Toate operațiunile specificate mai sus vor fi discutate întâi cu tine, apoi vor fi organizate într-o procedură de lucru personalizată, care va fi ghidul de lucru al operatorilor noștri de curățenie.

Curatarea-mecanizata-a-pardoselii
Serviciul anterior

Curățare mecanizată a pardoselii

Serviciul următor

Curățenie generală

curatenie-generala

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​