Dozatoare de purificare a apei și de cafea – Office Barista

HomeDozatoare de purificare a apei și de cafea – Office BaristaDozatoare de purificare a apei și de cafea – Office Barista

Aparatură profesională de apă și cafea

DISPENCERE DE APĂ – Alături de colaboratorii noștri de la Office Barista, vă oferim primele dispesere care purifică apa, fiind primele COVID SECURE din lume. Dispenserele folosesc un sistem care îndepărtează clorul și alți contaminanți, astfel apa este în momentul în care aceasta curge în pahar, garantând eliminarea bacteriilor.

APARATE DE CAFEA – Primul ingredient către o cafea de calitate, este apa. Odată ce am asigurat purificarea apei, tot ce ne rămâne este să alegem boabele potrivite. Astfel, asigurăm un abonament lunar în care este inclusă chiria aparatului de cafea potrivit pentru numărul angajaților, aprovizionarea cu boabe de cafea proaspăt prăjite și mentenanța apartelor.

Niciodată nu a fost mai ușor să aveți o pauză cu un pahar de apă filtrată și purificată, direct de la sursa de apă a spațiului tău și cu o cafea proaspătă, pe gustul vostru.

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

handyman
Serviciul anterior

Handyman

Serviciul următor

Aprovizionare produse igienico-sanitare

Aprovizionare-consumabile

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​