Deratizare

HomeDeratizareDeratizare

Deratizare

Nu lăsa rozătoarele să pună stăpânire pe spațiul tău! 

Folosirea unor biocide pe cont propriu în lupta cu rozătoarele este un comportament des întânit. Cu toate acestea, soluțiile folosite, modalitatea și frecvența intervențiilor efectuate pe cont propriu nu sunt eficiente pe termen lung. Mai mult, substanțele pot fi periculoase pentru copii, adulţi și pentru animalele de companie. Iar, dacă procesul nu este repetat, în mai puțin de 60 de zile pot apărea noi infectări cu dăunători. De aceea, apelarea la servicii profesionale și avizate de peste control ar trebui să fie prima și singura variantă pentru fiecare dintre noi. 

Pentru înlăturarea dăunătorilor, specialiștii noștri DDD folosesc substanțe raticide și amplasează stații de intoxicare, din metal sau plastic, ancorate și prevăzute cu încuietoare pentru a limita accesul animalelor de companie sau a copiilor.

deratizare

Pentru e preveni infestarea cu rozătoare, se impun o serie de măsuri, precum:

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

Unicitatea fiecărui spațiu este esențială atât pentru procesul de curățenie, cât și pentru cel de pest control. Din acest motiv, echipa DDD realizează în primă instanță o inspecție gratuită a spațiului.

curatarea spatiilor exterioare
Serviciul anterior

Curățare spații exterioare și spații verzi

Serviciul următor

Dezinsecție

dezinsectie01

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​