Vânzare echipamente de curățenie

HomeVânzare echipamente de curățenieVânzare echipamente de curățenie

Vânzare echipamente de curățenie

Când vorbim despre curățenie, putem spune că avem o experiență amănunțită despre acest subiect. Echipamentele de curățenie și mărcile potrivite de utilizat fac și ele parte din acest subiect. De-a lungul anilor am testat nenumărate utilaje și mărci, iar concluzia a fost una clară: gama WETROK reprezintă cea mai ofertantă alegere, din punct de vedere al calității, al costului, dar și al diversificării și al inovației.

Aducând soluții customizate și de cea mai avansată generație din domeniul curățeniei profesionale, WETROK dispune de o gamă variată de produse și de aparatură de curățenie. Astfel, devine alegerea tuturor profesioniștilor din acest domeniu.

Pentru o prezentare mai amănunțită a echipamentelor oferite de aceștia, vă invităm să descoperiți mai multe aici.

Ce îți oferim?

Importăm, comercializăm și asigurăm service pentru echipamentele WETROK în Transilvania, iar colaboratorii noștri de la Bers Solutions vă stau la dispoziție în zons de S-E a țării. Oferta noastră mai amănunțită de echipamente vă așteaptă chiar aici.

În funcție de suprafață, frecvență, autonomie și alte caracteristici te îndrumăm spre echipamentul potrivit ție, iar service-ul este oricând asigurat cu drag de către colegii noștri. În doar 48 de ore de la momentul solicitării, echipa noastră se va deplasa la fața locului, va depista și va remedia defectele întâmpinate. 

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

blawash
Serviciul anterior

Spalătorie textile – Bla Wash

Serviciul următor

Managementul deșeurilor

managementul deseurilor 2

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​