Dezinsecție

HomeDezinsecțieDezinsecție

Dezinsecție

Oricât de mult iubim natura și ne bucurăm la vederea unui fluture sau apreciem beneficiile aduse de albine, există insecte care sunt purtătoare de boli și care ne dorim să nu fie în preajma noastră.

Din aceste motive, indiferent despre ce insecte este vorba, dacă acestea sunt dăunătoare, trebuie să ne protejăm de ele.

Dezinsecția constă în aplicarea de produse insecticide cu aparate specifice spațiului tratat. Pentru a ne asigura că tratamentul este unul eficient atât pentru insecte, cât și pentru târâtoare și zburătoare, este importantă o curățenie în prealabil. În funcție de necesități, tratamentul de dezinsecție poate fi realizat prin pulverizare cu echipamente mecanice, electrice sau manuale, fără a afecta suprafețele și mărfurile depozitate. 

Dezinsecție cu generatorul de ceață termică

Dispozitivul dezintegrează soluția insecticidă în particule minuscule. Studiile au dovedit faptul că generatoarele de ceață termică sunt mult mai eficiente în distrugerea dăunătoarelor în comparație cu generatoarele de ceață rece. Mai mult, cel dintâi dispozitiv înregistrează o rată de contact mai ridicată cu insectele, datorită timpului de suspensie a particulelor de insecticid în aer care este mai îndelungat.

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

Unicitatea fiecărui spațiu este esențială atât pentru procesul de curățenie, cât și pentru cel de pest control. Din acest motiv, echipa DDD realizează în primă instanță o inspecție gratuită a spațiului.

deratizare 820x1024 1
Serviciul anterior

Deratizare

Serviciul următor

Dezinfecție

1.1 dezinfectie1

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​