Curățare mochete și tapițerii

HomeCurățare mochete și tapițeriiCurățare mochete și tapițerii

Curățare mochete

Poate singurul lucru la fel de enervant și minuțios precum curățarea geamurilor este curățarea mochetei. Fiind un proces delicat, cel mai bine ar fi să îl lași pe mâna noastră. 
Pentru că fiecare loc este unic și orice situație diferită, stabilim împreună metoda potrivită pentru a acționa. În funcție de tipul materialului pe care îl întâmpinăm, de gradul de murdărie prezent, de suprafața de lucru și de tipul mochetei, stabilim împreună ce proces va oferi cele mai bune rezultate.
 
Înaintea procesului propriu-zis de curățare a mochetei este esențial să îndepărtăm petele existente. Aplicăm o soluție adecvată tipului de pată și de material și reușim să igienizăm suprafața cu ușurință.

curatare mocheta spatii birouri

Ulterior evaluăm procesul și rezultatul și în funcție de nevoile discutate, putem opta pentru:

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

Curățare tapițerii

Pentru unii tapițeriile pot fi o adevărată provocare atunci când semnele de uzură și de murdărie se adună. Echipa noastră își alocă timp suficient pentru canapelele, fotoliile și scaunele tale pentru a le reda viața sclipitoare!
Utilizăm un proces de curățare care folosește aparatul de injecție – extracție a apei. Scopul principal este cel de a pătrunde în adâncimea tapițeriei pentru a injecta apă curată, dar și pentru a o extrage pe cea plină de murdărie. Astfel, reușim să îndepărtăm orice urmă, indiferent de vârstă, culoare sau origine.

curatarea tapiteriilor

La finalizarea întregului proces, tapițeria rămâne în proporție de 80% uscată, iar pentru a ajunge la uscarea completă este nevoie de încă 4-8 ore.
Deoarece un proces corect și complet de igienizare este esențial oricărui spațiu de lucru, tapițeria nu trebuie ignorată din acest proces atunci când vine vorba despre curățenia periodică.

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

fatade exterioare
Serviciul anterior

Curățare pereți interiori și fațade exterioare

Serviciul următor

Curățare mecanizată a pardoselii

5.Curatarea mecanizata a pardoselii2

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​