Spalătorie textile – Bla Wash

HomeSpalătorie textile – Bla WashSpalătorie textile – Bla Wash

Spalătorie textile - Bla Wash

Pentru că nicio curățenie nu este completă fără spălarea textilelor, vă prezentăm serviciile specializate de spălătorie ecologică.

Am creat spălătoria BLA Wash pentru persoanele juridice care au nevoie de un proces complet de spălătorie în unități, precum:

Cere o ofertă

ACEST SERVICIU SE ADRESEAZĂ PERSOANELOR JURIDICE

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Informații contact

Personalul nostru special calificat și corespunzător instruit îți garantează calitatea serviciilor încă de la primele colaborări. Utilizăm aparatură de ultimă tehnologie din marca Electrolux și soluții profesionale ale brandului Kiehl. Astfel, reușim să aducem textilelor tale sclipirea care ne caracterizează și să scăpăm de cele mai dificile și încăpățânate pete.
 
Spălătoria noastra folosește sistemul de curățare umedă Electrolux LagoonAdvanced Care. Acesta se bazează pe echipamente și detergenți meniți să „curețe umed” articolele pretențioase, iar apa este utilizată drept solvent natural. Astfel, curățăm eficient toate tipurile de materiale.

Procesul prin care acest tip de sistem funcționează constă în:

Unul dintre principalele și cele mai esențiale avantaje ale spălării articolelor textile folosind o îmbinare de apă și detergenți ecologici îl constituite întreținerea excelentă a acestora în timp, asigurându-le astfel o viață longevivă, fericită și înmiresmată.
Mai mult, acest proces este unicul sistem de curățare umedă care poate procesa (spălat, uscat și finisat) articolele delicate în mai puțin de o oră.

Pentru informații suplimentare sau orice curiozități, puteți accesa oferta noastră aici.

Traseul BLA WASH:

În baza unei comenzi în prealabil sau a unei frecvențe stabilite de comun acord, noi te scăpăm de eforul de împacheta, livra și apoi ridica materialele textile, dar și de timpul petrecut în trafic. Venim și preluam, spălăm, curățăm, călcăm și împachetăm, apoi livrăm comenzile. Rapid, curat și minunat.

*Comanda minimă pentru preluare –  livrare este de minim 200 lei/comandă

Domeniul hotelier: hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier

Atunci când vorbim despre domeniul hotelier, igiena fiecărei camere depinde mult de așternuturi. Find o prioritate constantă pentru oaspeții care pășesc pragul zi de zi, așternuturile trebuie să fie ireproșabile. Calitatea șederii clienților și calitatea somnului acestora reprezintă un punct decisiv în menținerea celui mai înalt standard de confort și satisfacție. Astfel, când apelezi la servicii specializate de spălătorie ecologică ești asigurat că textilele tale sunt mereu impecabile. 

Recomandăm ca draperiile și perdelele să fie spălate periodic pentru a păstra constant un aer proaspăt în fiecare cameră. În acest sens, asigurăm demontarea și montarea perdelelor și draperiilor, indiferent de greutate, lungimea și lățimea lor.

Restaurante, firme de catering și săli de evenimente

Ținutele impecabile ale ospătarilor, fețele de masă sclipitoare și naproanele curate și înmiresmate – toate aceste detalii alcătuiesc o imagine completă a restaurantului sau a sălii tale de evenimente.

Acestea reflectă igiena și standardul înalt și compun experiența finală pe care un client o resimte. Senzația de curățenie absolută contribuie semnificativ. Apelând la serviciile profesionale de spălare, vei fi mereu sigur că toate detaliile arată impecabil, reprezentându-te și prezentându-te într-o lumină sclipitoare.

Uniforme și echipamente de lucru
Indiferent de domeniu, organizarea și curățenia duc întotdeauna la eficiență. Oferind un impact vizual strălucitor, o uniformă sau un echipament curat pot aduce numeroase avantaje, atât în rândul angajaților, cât și pentru colaboratorii cu care aceștia intră în contact. 

Prin spălarea periodică a uniformelor, acestea sunt dezinfectate și igienizate în profunzime, călcate și împachetate cu grijă.

Săli de beauty, fitness și SPA
În domeniile în care clienții frecventează zilnic locația, semnele de uzură se amplifică și devin ușor vizibile, iar importanța igienizării textilelor devine esențială. Așadar, un proces constant și periodic de curățare și spălare este recomandat.

Prin procesul nostru de spălare și uscare profesională a prosoapelor și articolelor textile, reușim să vă ajutăm în combaterea problemelor ce țin de curățenie, pată cu pată.

Niciun prosop nu va pleca de la noi fără sa fie 100% înmiresmat și gata de utilizat!

1.1 dezinfectie1
Serviciul anterior

Dezinfecție

Serviciul următor

Vânzare echipamente de curățenie

vanzare de echipamente

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​