Cum să îți pregătești grădina pentru vară

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Știm cât de mult ai așteptat primăvara și că ți-ai petrecut minute bune privind pe geam grădina înzăpezită, imaginându-ți cum va arăta în serile răcoroase, cu iarba cosită, flori și alei jucăușe și curate. Dar acum că primăvara chiar a venit, iar afară e cald și bine, amâni momentul în care vei pune la punct gazonul sau cărarea miuță care duce către filigorie. Iar asta pentru că pur și simplu nu ai timp, iar tu știi că dacă te vei apuca de acest lucru ai nevoie de cel puțin o zi.

Îți înțelegem nevoile, la fel ca tine, credem că o grădină trebuie să arate perfect! Trebuie să fie pregătită pentru serile cu prieteni, pentru diminețile în care dorești să iei micul dejun cu familia sau pur și simplu pentru starea de bine pe care o ai când privești pe geam. Dacă îți dorești ca toate lucrurile să fie puse la punct, iar tu doar să te bucuri, trebuie să știi că Bla Shine este aici pentru nevoile tale.

La Bla Shine oferim servicii de:

Curatare si/sau maturarea mecanizata a trotuarelor, curtilor si a parcarilor exterioare

Colectarea gunoaielor si indepartarea frunzelor cazute

Tunderea gazonului si a gardurilor verzi.

 

Și pentru că o grădină îngrijită nu are farmec fără o casă pe măsură, trebuie să știi că ne ocupăm și de recondiționarea de piatră naturală. Echipa Bla Shine se va ocupa în detaliu de toate etapele acestui process, de la degresare, la curățare mecanizată, iar mai apoi la ceruire în funcție de material.

Știm că deja îți imaginezi cât de bine va arăta totul. Ai încredere în frumusețea care te înconjoară și lasă-ne să o întreținem, contactează-ne și hai să lucrăm împreună!

 

 

acțiune ecologizare BLA Shine 2022

Acțiune de ecologizare BLA Shine 2022

Acțiunea de ecologizare BLA Shine 2002 Anul trecut am organizat prima acțiune de ecologizare în cadrul BLA Shine. Timp de 4 ore 20 de adulți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​