Cum să-ți organizezi produsele și ustensilele de curățenie?

Distribuie articolul


Știm cu toate că produsele și ustensilele noastre de curățenie nu sunt cele mai estetice, așa că mereu preferăm să le ascundem  ba prin dulapuri, ba pe după uși sau toalete. Ei bine, astăzi vă vom împărtăși și vouă secretul nostru pentru a avea produsele de curățenie ascunse ochilor musafirilor, dar și pentru a le avea mereu la îndemână.

Nu știm cum e la voi, dar în cercul nostru al pasionatelor de curățenie, ustensilele de curățenie și produsele speciale pentru bucătărie, se țin sub chiuvetă.  Nu toate suntem la fel de norocoase încât să ne organizăm bucătăria de la început, astfel încât să ne rezervăm un colțișor special pentru un sertar vertical pentru produsele de curățenie. Cu puțină îndemânare și creativitate putem realiza un spațiu de depozitare, mai ceva ca în pozele de pe Pinterest!


Folosindu-te de câteva sertare cu rotițe, precum cele din poza de mai sus, poți să-ți transformi dulapul ales într-un loc bine organizat avându-le pe toate la îndemână. Îți recomandăm să îți pui bureții, mănușile si alte produse ce le folosești mai frecvent, pe ușă, utilizând un sistem de prindere pe care poți să-l achiziționezi din orice magazin  care vinde articole pentru casă și grădină.

prima

Dacă ai o debara, propunerea noastra se vor potrivi perfect. Un suport pentru pantofi, de material textil sau de plastic ce se agață pe ușă. se poate transforma în doi timpi și trei mișcări într-un loc de stocare a produselor de curățenie, spray-uri de geamuri, spray-uri pentru mobilă și câte și mai câte.
adoua

Nu uitați! Deoarece micuților, ai voștri sau ai oaspeților, le place să se joace peste tot, recomandarea noastră, pentru a evita orice riscuri, este să țineți aceste spații de depozitare închise pentru ca cei mici să nu aibă acces la ele.

Să ne spuneți cum a ieșit proiectul!

Acțiune de ecologizare BLA Shine

Îți pasă de mediul înconjurător și curățenia orașului? Vino alături de noi la acțiunea de ecologizare desfășurată pe malului Someșului Mic! Poți veni singur, cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​