Distribuie articolul

Suntem mulți cei cărora ne place vinul. Mai ales cel roșu. Însă nu și petele pe care acesta le lasă în urma lui, deoarece durează mai mult decât orice mahmureală.

Aproape sigur ți s-a întâmplat măcar o dată să verși paharul cu vin, sau cel puțin câteva picături tot au ajuns unde nu trebuia.

Petrecerile, aniversările, sau cinele romantice mereu se lasă cu amintiri plăcute, dar și neplăcute în cazul în care vinul a ajuns și pe lângă pahar.

Petele de vin sunt făcute să reziste detergenților obișnuiți, pentru a păstra amintiri pe viață! Seara aia în care ți-ai chemat prietenii la o poveste, și s-a dovedit a fi o seară pe cinste, nu ai cum s-o uiți. Vor avea grijă petele de vin să îți reamintească în mod constant de ea.

Acum că știi cât sunt de înfricoșătoare petele de vin, îți dezvăluim cum să scapi de ele.

Haine

Mai ții minte petrecerea surpriză pe care ai organizat-o pentru prietenul tău? Agitația te-a cuprins și aveai nevoie de un pahar de vin înainte să sosească toți invitații. Primul invitat a sunat la ușă, iar mișările tale bruște au lăsat niște pete de vin roșu pe cămașa ta. Ți-ai distrus ținuta pe care plănuiai să o porți de multă vreme.

Te-a cuprins panica și credeai că ai distrus toată surpriza, însă avem o veste bună pentru tine și cămașa ta. Cu o lavetă curată, încearcă să absorbi cât mai mult vin din cămașă.

După ce laveta nu mai absoarbe nimic, toarnă oțet pe toată suprafața petei. Acesta te va scăpa de pata de vin aproape în totalitate. Hainele tale vor fi lipsite de petele de vin după ce le vei introduce în rutina de spălare.

Canapele/Scaune

Când ajungi acasă după o zi grea, cel mai bun remediu este un pahar de vin savurat pe canapea. Normal că nu ai cum sa fii atentă tot timpul, așa că s-a mai întâmplat să guste și canapeaua ta din Pinot Noir-ul preferat. C

el mai important sfat pentru a scoate petele de vin dintr-o canapea este să acționezi cât se poate de rapid. În primul rând, trebuie să absorbi vinul cu un prosop de hârtie.

Pentru pasul următor vei avea nevoie de detergent de spălat vase și apă oxigenată. Amestecă părți egale din ambele soluții și lasă-le să acționeze pentru câteva minute. Mai apoi, așează din nou un prosop de hârtie pentru a absorbi soluția rămasă. Dacă pata mai persistă, repetă această acțiune până pata dispare.

Dacă petele de vin sunt încăpățânate, și nu ai timp să te ocupi de ele, contactează-ne! Te ajutăm noi!

Acțiune de ecologizare BLA Shine

Îți pasă de mediul înconjurător și curățenia orașului? Vino alături de noi la acțiunea de ecologizare desfășurată pe malului Someșului Mic! Poți veni singur, cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​