Continuăm să ne mărim echipa – Căutăm Sales Manager!

Distribuie articolul

BLA Shine strălucește prin curățenie și prin oameni de calitate! Vestea bună e că ne mărim echipa, și avem nevoie de tine! 

Ne dorim să facem echipă cu tine mai ales dacă îți place procesul de vânzare și să interacționezi cu oamenii! Căutăm o persoană sociabilă care, printre altele, va participa la evenimente unde va reprezenta firma. Cu astfel de atuuri, credem că tu ești potrivită pentru a fi Sales Manager!

Te asigurăm că noi ştim să apreciem oamenii buni, să încurajăm dezvoltarea ta profesională şi să răsplătim serviciile de calitate.

De bani nu trebuie să îți faci griji, îți vom răsplăti eforturile încât să nu vrei să pleci de la noi. Odată cu contractul semnat, vin și câteva cadouri fără de care nu poți să exiști în ziua de azi. Telefonul și laptopul îți fac munca mai ușoară. Te vor ajuta să fii în contact cu clienți și potential clienți. Ți-am dezvăluit destule avantaje, acum citește cu atenție oferta de lucru și cerințele, iar mai apoi trimite-ne un CV. Îngrijit!

sales manager

Acțiune de ecologizare BLA Shine

Îți pasă de mediul înconjurător și curățenia orașului? Vino alături de noi la acțiunea de ecologizare desfășurată pe malului Someșului Mic! Poți veni singur, cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​