Continuăm să ne mărim echipa – Căutăm Sales Manager!

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

BLA Shine strălucește prin curățenie și prin oameni de calitate! Vestea bună e că ne mărim echipa, și avem nevoie de tine! 

Ne dorim să facem echipă cu tine mai ales dacă îți place procesul de vânzare și să interacționezi cu oamenii! Căutăm o persoană sociabilă care, printre altele, va participa la evenimente unde va reprezenta firma. Cu astfel de atuuri, credem că tu ești potrivită pentru a fi Sales Manager!

Te asigurăm că noi ştim să apreciem oamenii buni, să încurajăm dezvoltarea ta profesională şi să răsplătim serviciile de calitate.

De bani nu trebuie să îți faci griji, îți vom răsplăti eforturile încât să nu vrei să pleci de la noi. Odată cu contractul semnat, vin și câteva cadouri fără de care nu poți să exiști în ziua de azi. Telefonul și laptopul îți fac munca mai ușoară. Te vor ajuta să fii în contact cu clienți și potential clienți. Ți-am dezvăluit destule avantaje, acum citește cu atenție oferta de lucru și cerințele, iar mai apoi trimite-ne un CV. Îngrijit!

sales manager

acțiune ecologizare BLA Shine 2022

Acțiune de ecologizare BLA Shine 2022

Acțiunea de ecologizare BLA Shine 2002 Anul trecut am organizat prima acțiune de ecologizare în cadrul BLA Shine. Timp de 4 ore 20 de adulți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​