Curățenia de după meșter în doi pași și trei mișcări

Distribuie articolul

A venit, a venit vaaaaraa! Și cu ea a venit și meșterul care ți-a promis de ceva vreme că-ți va transforma locuința într-o adevărată „acasă”! Bineînțeles nu există sezon mai potrivit în care să-ți planifici renovările sau modificările din apartament decât vara!

Chiar dacă alegi să rămâi alături de muncitori, sau preferi să pleci în concediu bazându-te pe un prieten apropiat, mizeria de după plecarea meșterului va rămâne acolo fie de vrei, fie de nu (și noi punem pariu că NU).

Indiferent de alegerea ta, înainte de a trece la treabă, trebuie să te asiguri de câteva chestiuni, astfel încât la final să poți să te întorci la o casă lună și bec.
Îți place mobila ta? Cu siguranță atunci când ți-ai aranjat apartamentul ai ales cea mai frumoasă nuanță care să se potrivească cu pereții, cu covorul și cu perdelele! Oricât de mare grijă ar avea meșterii aleși de tine, se poate întâmpla ca din greșeală mobila ta să ajungă pătată. Ca să eviți asta și ca să menții praful și petele departe, noi îți recomandăm să o acoperi cu folie de plastic securizată cu bandă adezivă. La fel ar trebui să faci și cu tocurile ușilor și ale geamurilor.

E grozav să te întorci acasă și să o găsești mai curată ca niciodată fără se depui niciun efort și fără să fii nevoit să îți convoci toți prietenii apropiați la o curățenie serioasă. Asta se poate întâmpla cu ajutorul unei firme specializate care îți stă la dispoziție atunci când tu vrei să vezi rezultatul final! 

Ți-am pregătit un infografic prin care îți prezentăm serviiciile noastre pentru realizarea curățeniei de după plecarea constructorului în doi pași și trei mișcări!

 

Curatenia de dupa mester

Acțiune de Ecologizare 2024

A patra ediție a Acțiunii de Ecologizare 📣 ⏰Când? Sâmbătă, 11 Mai 2024, între orele 10:00 – 14:00 📍Unde? Ne întâlnim în Pădurea Clujenilor, pe

Curățarea Panourilor fotovoltaice

Știai că?! Studii precum cel realizat de Google, au arătat că murdăria și praful care se acumulează pe suprafața panourilor fotovoltaice pot reduce eficiența de

Lasă un răspuns

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​