despre-serviciile-de-dezinfectie

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Pentru a putea beneficia de toate avantajele unui mediu 100% curat și ordonat, serviciile de curățenie profesională sunt însoțite și de un proces de dezinfecție.

O unealtă esențială pentru îndepărtarea virușilor și reducerea riscului acestora de a se răspândi, dezinfecția este etapa ce asigură distrugerea germenilor prin utilizarea unor substanțe și aparatură profesională.

Pe când curățenia se ocupă cu îndepărtarea petelor și urmelor de pe diverse suprafețe, pentru ca mai apoi dezinfectantul să poată acționa direct asupra zonei, dezinfecția combate semnele invizibile ce rămân și ce pot rămâne neobservate de altfel. Prin combinarea unor acțiuni fizice de curățare, cât și prin utilizarea unor substanțe chimice, acest proces reduce, îndepărtează și distruge germenii, pentru a asigura un spațiu perfect curat și sigur.

articol 2 1

Este necesar ca acest proces să fie realizat constant și metodic, deoarece este crucial în minimalizarea transferului de bacterii dintre obiecte și persoane, precum și pentru păstrarea unui mediu de lucru steril și igienizat din toate punctele de vedere. 

Un alt aspect vital de luat în considerare constă în durata de supraviețuire a virușilor și a germenilor pe diverse suprafețe, de la câteva ore, zile, și chiar până la câteva zile sau săptămâni. Reprezentând o sursă continuă de transmitere atunci când nu intervine un proces de curățenie și dezinfecție, spațiile intră mai apoi în contact direct cu persoane prin atingere, fie prin intermediul birourilor sau simple obiecte din interiorul acestora. 

articol 3 1

Atunci când combatem aceste probleme, ne asigurăm întotdeauna că utilizăm aparatura necesară și un echipament protectiv. Înainte de toate, suprafețele trebuie curățate cu atenție iar mai apoi începem procesul de dezinfecție, unde diverse metode potrivite fiecărei situații sunt utilizate. Substanțele cu care lucrăm sunt avizate de către Comisia de Biocide, neputând fi găsite în magazinele obișnuite. Instrucțiunile de utilizare sunt urmate cu grijă, toate măsurile de siguranță fiind luate pas cu pas.

Pentru întreținerea unui spațiu igienizat și curat și pentru a reduce riscul de răspândire a virușilor, serviciile de dezinfecție sunt pasul esențial ce completează curățenia.

acțiune ecologizare BLA Shine 2022

Acțiune de ecologizare BLA Shine 2022

Acțiunea de ecologizare BLA Shine 2002 Anul trecut am organizat prima acțiune de ecologizare în cadrul BLA Shine. Timp de 4 ore 20 de adulți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0725 974 434

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​