servicii-profesionale-curatenie

Distribuie articolul

Probabil unul din cele mai de groază scenarii a unei persoane căruia îi place curățenia, e să primească musafiri neinvitați înainte de a apuca să facă curățenie.

Nu trebuie să intrii în panică atunci când nu ai un duh pe care să-l fluieri de 3 ori și care să te ajute la curățenie. Ce e de făcut atunci? Îți spunem noi! În speranța că oaspeții nu o să îți caute în toate colțurile din casă, astăzi ne axăm pe acele zone din locuință care sunt la vedere și care ți-ar putea pune “prezumția de iubitor de curățenie” în pericol.

1.  BaiaBlashine curatenie in baie

Toaleta – locul de care ne e tuturor cel mai groază, dar trebuie să-l curățăm și pe acesta. Prietenele tale cele mai bune în această acțiune sunt mănușile de cauciuc. Folosește un detergent destinat acestui loc și asigură-te că ai curățat și sub colac și în spatele acestuia.

Oglinda – Aici cu siguranță te descurci, dar avem un pont pentru tine! După ce ai curățat oglinda, pune pe suprafața ei un strat subțire de spumă de ras, pe care mai apoi îl îndepărtezi cu o cârpă. Așa te asiguri că oglinda ta nu va aburi un-doi!

Chiuveta  și cada – Cred că deja știi secretul cu bicarbonatul de sodiu și oțet, însă dacă nu știi despre ce e vorba, poți afla din acest articol. Pentru o curățenie pe fugă însă e puțin cam mult, așa că varianta cea mai rapida este să le cureți cu o soluție care ți-e la îndemână și un burete. După ce-ți pleacă invitații, nu uita să revii la articolul cu oțet.

2. Bucătăria

Blashine curatenie in bucatarie

Chiuveta – Spală toate vasele din chiuvetă și pune-le repede în dulap, la locul lor. Așa cel puțin îți vei fi recunoscătoare în viitor, atunci când vei avea loc unde să le pui pe cele rămase după cina cu prietenii. În rest, poți să mergi pe aceleași principii ca la chiuveta din baie.

Mătură pe jos și șterge dacă mai ai timp, nimic nu e mai urât decât să simți firimituri de pâine sub talpă.

Ne-am răzgândit, este ceva mai urât! Atunci când te pui la masă, și ți se lipesc mâinile de ea! Așa că ia repede o lavetă și o soluție pentru suprafețe lucioase și șterge-o bine de tot.

3. SufrageriaBlashine curatenie in sufragerie

Mocheta e plină de părul animalului tău de companie. Ce e de făcut? Ia rapid o mânușă de cauciuc, și treci peste suprafața pe care dorești să o cureți. Vei vedea cât de simplu vei reuși să strângi tot părul. Și aspiratorul este un prieten de nădejde când vine vorba de musafiri neanunțați. Poți aspira rapid covorul, mocheta și canapeaua. Există spray-uri odorizante, care sunt perfecte pentru parfumarea textilelor. Ține un spray odorizant in apropiere, mai ales daca se fumeaza in locuinta ta.

Deschide toate ferestrele, pulverizează parfumul, și locuința ta e gata reîmprospătată! Dacă nu ai timp să faci curat, anunță-ne!

Acțiune de Ecologizare 2024

A patra ediție a Acțiunii de Ecologizare 📣 ⏰Când? Sâmbătă, 11 Mai 2024, între orele 10:00 – 14:00 📍Unde? Ne întâlnim în Pădurea Clujenilor, pe

Curățarea Panourilor fotovoltaice

Știai că?! Studii precum cel realizat de Google, au arătat că murdăria și praful care se acumulează pe suprafața panourilor fotovoltaice pot reduce eficiența de

Lasă un răspuns

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​