Despre importanța consumabilelor și aprovizionarea acestora

importanța-consumabilelor-și-aprovizionarea-acestora

Distribuie articolul

Un spațiu populat și aproape zilnic vizitat vine întotdeauna cu anumite necesități și cerințe importante de luat în calcul. Liste, comenzi, produse igienico-sanitare ce trebuie aprovizionate constant pentru o bună și sigură desfășurare a lucrurilor – un șir lung de activități pe care cel mai ușor este să îl lași pe mâinile noastre entuziasmate și nerăbdătoare.

Serviciul de aprovizionare dedicat spațiilor de birouri este un serviciu pe care l-am introdus din dorința de a veni în ajutor clienților noștri, pentru fiecare aspect în parte ce ține de întreținerea și igienizarea unui loc. Știm prea bine ce constă în procesul de aprovizionare și cât de taxator poate fi cu puținul timp de care dispunem, așadar prin crearea acestui serviciu vă putem oferi acele momente prețioase pe care le puteți dedica în alt mod. 

Simultan, putem îmbina două beneficii cu o simplă vizită – atunci când trimitem pe cineva din echipa noastră pentru a verifica curățenia, aprovizionăm și biroul cu toate soluțiile și ustensilele necesare. Un singur drum, două probleme rezolvate! 

Dacă te afli printre clienții cu care deja colaborăm pe partea de curățenie, îți propunem în baza unei discuții legate de nevoile spațiului tău care este cel mai bun și eficient plan de aprovizionare. În urma unei analize, putem propune diverse variante care să se potrivească și să îmbunătățească spațiul. 

Însă aprovizionarea marca BLA Shine nu este dedicată strict spațiilor de birouri. Deoarece știm că fiecare locație vine cu cerințele ei individuale, ne extindem aria de activitate și ne ocupăm de asemenea și de aprovizionarea pentru grupurile sanitare, bucătărie și alte noi provocări pe care le întâmpinăm. 

Pentru grupurile sanitare ne asigurăm că niciodată nu vă va lipsi hârtia igienică, săpunul sau spumă de mâini, atunci când pășiți în bucătărie veți găsi mereu detergent de vase, lavete, coșuri de gunoi igienizate, iar mici consumabile pentru birou precum și odorizantele din fiecare încăpere vă vor aștepta de fiecare dată când apelați la serviciile noastre. 

Deoarece colaborăm și lucrăm cu numeroși furnizori, atât locali cât și internaționali, veți avea mereu parte de o gamă largă din care vei putea alege după preferințe și cerințe. 

Importanța produselor igienico-sanitare precum dozatoarele este vitală și chiar necesară, acestea aratându-și valoarea în fiecare zi și pentru multe ocazii. Spre exemplu, cu ajutorul dozatoarelor de hârtie pentru mâini evităm contactul în plus după spălarea mâinilor și reducem în același riscul de contaminare a unei role întregi. 

Fiind porționată, hârtia dinăuntrul dozatoarelor smart nu este risipită și utilizată excesiv, reducând așadar atât consumul cât și costurile finale. Fiecare cantitate este dozată cu exactitate pentru o utilizare eficientă, dozatoarele putând fi de asemenea incorporate cu ușurință în design-ul oricărui spațiu.

Atunci când apelezi la serviciile de aprovizionare a consumabilelor, avantajele apar încă de la primele colaborări și primele minute câștigate. 

În urma stabilirii unei date concrete, noi ne ocupăm de livrarea comenzilor lunare, verificăm constant stocul și pregătim toți pașii necesari. Livrarea poate fi lunară sau chiar de mai multe ori, aceasta variind de la spațiu și nevoi individuale. La finalul intervenției de curățenie, echipa noastră se va ocupă de procesul de aprovizionare, montarea dozatoarelor acolo unde este cazul și orice alte sfaturi de care ai avea nevoie.

Gama de produse disponibilă nu este limitată doar la produse profesionale, oferindu-vă opțiunea de a alege și din numeroase produse preferate ce se regăsesc pe raftul magazinelor. Tu alege produsele pe care le dorești, iar noi le livrăm direct la locația ta, oriunde te-ai afla.

Câștigi timp și te asiguri că niciodată nu îți vor lipsi consumabile atunci când echipa BLA Shine are grijă de tine!

Acțiune de ecologizare BLA Shine

Îți pasă de mediul înconjurător și curățenia orașului? Vino alături de noi la acțiunea de ecologizare desfășurată pe malului Someșului Mic! Poți veni singur, cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​