Beneficiile externalizării serviciilor de curățenie

beneficiile-externalizarii-serviciilor-de-curatenie

Distribuie articolul

Se spune că dacă dorești ca un lucru să fie bine făcut, trebuie să îl faci tu însuți. Cu toate acestea, este imposibil să facem totul singuri, mai ales dacă vorbim de domeniile în care nu suntem calificați. 

Pentru că NOI, cei de la BLA Shine, suntem adepții lucrului bine făcut, am luat toate măsurile pentru a livra servicii de curățenie orientate spre nevoile clienților, astfel încât odată începută o colaborare, aceasta să nu fie întreruptă din considerente ale performanței. 

În prezent există numeroase companii care dispun de un membru intern responsabil pentru curățenie, iar cele care apelează la servicii externe aleg persoane individuale. Articolul de față survine drept argument – susținut de experiența și de relațiile profesionale dobândite până în prezent – pentru alegerea unei companii specializate de curățenie. 

FORȚA DE MUNCĂ

Unde-s mulți, puterea crește, spune un proverb autohton cu care tindem să fim de acord. Pentru o companie care dispune de un număr extins de angajați, suprafața spațiului nu va fi niciodată prea mare, și nici timpul nu va fi prea puțin. În acest sens, procesul de curățare la BLA Shine se efectuează în echipă, iar fiecare angajat își cunoaște sarcinile și îndatoririle. 

 

DISPONIBILITATEA ANGAJAȚIOLOR

În aceeași notă, o companie incorporează mai mulți angajați, astfel încât curățenia se poate efectua la orice oră din zi, în funcție de programul clientului, și nu doar dis-de-dimineață. Apelând la servicii externalizate, nu veți întâmpina niciodată cereri de concediu, fie el medical sau de odihnă. Mai mult decât atât, curățenia, indiferent de natura ei și de volumul de muncă, va fi mereu finalizată la timp. 

COORDONARE, INSTRUIRE ȘI TEHNICĂ 

Oricine poate face curățenie, dar, cum am stabilit de la început, nu oricine o poate face perfect. Da, și curățenia este o știință. În momentul în care alegeți o firmă specializată pentru curățenie, sunteți asigurat că angajații sunt coordonați de un supervizor și că respectă toate indicațiile primite. 

Înainte de a ajunge pe teren, fiecare angajat are parte de training și de instruire, pentru a ne asigura că procesul de curățare se efectuează ca la carte. Mai mult decât atât, echipa noastră funcționează în baza unor proceduri de lucru stabilite pe particularitățile fiecărei locații. 

PRODUSE ȘI APARATURĂ PROFESIONALĂ

Unul dintre motivele pentru care serviciile de curățenie oferite de companii specializate sunt de preferat în detrimentul unei singure persoane îl constituie calitatea produselor și a aparaturii. Alegând serviciile noastre, puteți fi siguri că produsele folosite sunt diferite față de cele din comerț, fiind mai concentrate, dar și ecologice. Principalul avantaj al acestor produse îl constituie faptul că ordinea și curățenia va fi mai longevivă.

Aparatura folosită, de asemenea, este de ultimă generație, eficientă și rapidă, astfel încât la final spațiul va străluci și va îndeplini standardele oricărei persoane care pune accent pe igienă.

Toți acești factori descriși mai sus se omogenizează în concluzia pe fiecare dorește să o audă: orice spațiu se poate curăța. Datorită numărului mare de angajați, a disponibilității acestora, a tehnicilor specializate și a produselor profesionale, orice spațiu va străluci dacă este lăsat în grija echipei BLA Shine.

Misiunea noastră este să oferim un spațiu propice și ireproșabil, indiferent de mărimea acestuia, de numărul persoanelor din el și de activitatea desfășurată. Cum facem acest lucru? Lucrăm și ne îmbunătățim pe baza feedback-urilor primite. Modificăm, rezolvăm și verificăm.

 

Dacă aveți nevoie de o mână de ajutor, cele două variante de colaborare pe care vi le propunem s-ar putea să fie sclipirea de care aveți nevoie. Cu un click, chiar aici.

În funcție de nevoile și cerințele voastre, puteți rezolva problema igienizării preșurilor fie prin achiziționarea și curățarea periodică a acestora, fie chiar și prin simpla închiriere a preșurilor.

 

 

Acțiune de ecologizare BLA Shine

Îți pasă de mediul înconjurător și curățenia orașului? Vino alături de noi la acțiunea de ecologizare desfășurată pe malului Someșului Mic! Poți veni singur, cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​