Despre achiziționarea și curățarea periodică a preșurilor de la intrare

achiziționarea-și-curățarea-periodică-a-preșurilor-de-la-intrare

Distribuie articolul

Primele impresii contează întotdeauna.

De aceea este important ca fiecare element care vă prezintă și reprezintă să fie în cea mai bună și curată forma a sa, indiferent de cine și când vă trece pragul. Asta include desigur si preșurile de la intrare, acestea numărându-se printre primele lucruri pe care potențialii noi clienți, vizitatori sau parteneri îl vor observa înainte de a vă cunoaște.

Datorită nivelului de uzură constant și periodic ce se face vizibil cu ușurință după doar câteva vizite, curățarea acestora devine adesea o treabă complicată și grea. Intrând în permanență în contact cu praful și murdăria ce sunt aduse direct de afară, longevitatea acestora poate scădea semnificativ atunci când nu sunt îngrijite corect. 

Preșurile sunt adesea neglijate când vine vorba de întreținerea și menținerea unui spațiu, însă impactul pe care îl oferă atunci când sunt cu adevărat curate poate fi observat încă de la primele colaborări. Deoarece îndepărtarea petelor și a murdăriei poate fi un proces destul de meticulos atunci când este realizat în profunzime și cu atenție, unele semne nu pot fi curățate în totalitate mereu.

 

Prin curățarea periodică, acestea sunt igienizate și reabilitate.

Aici apare serviciul nostru profesional de curățare periodică dar și achiziție a preșurilor. 

Testând dintr-o gamă largă de producători și distribuitori de preșuri de intrare, am ales apoi variantele pe care le-am considerat a oferi cea mai bune rezultate, luând în considerare raportul de calitate cât și de preț.

În oferta noastră vei găsi doar cele pe care le-am testat și verificat, pentru a te putea ajuta să îți găsești versiunea potrivită ție și nevoilor tale. 

Analizăm, verificăm și mereu verificăm, pentru a vă da toate informațiile și resursele necesare. 

Atunci când apelați la preșuri profesionale, aveți din start și avantajul personalizării acestora cu un logo sau orice design propriu doriți. Atât culorile cât și dimensiunile pot fi customizate și alese, pentru un look croit după gustul vostru.

Un alt avantaj îl constituie faptul că un preș profesional absoarbe 80% din murdărie.

Cu o rezistență mult mai ridicată la uzură și o durabilitate mai mare în timp, un preș profesional poate fi folosit o perioadă îndelungată de timp fără să se rupă.

 

Nu trebuie însă să vă limitați doar la zona de intrare. Acestea pot fi folosite pretutindeni în întreaga clădire, precum în fața recepției sau lângă automatul de cafea. Alegerea rămâne la voi, iar de restul ne ocupăm noi.

Luând în considerare situația curentă și gradul ridicat de igienizare ce trebuie menținut în permanență, montarea unui preș dezinfectant la fiecare intrare este o soluție ingenioasă ce vă poate veni în ajutor. Impregnate cu dezinfectant sau clor, preșul dezinfectează talpa papucului de la primul contact.

 

Dacă aveți nevoie de o mână de ajutor, cele două variante de colaborare pe care vi le propunem s-ar putea să fie sclipirea de care aveți nevoie. Cu un click, chiar aici.

În funcție de nevoile și cerințele voastre, puteți rezolva problema igienizării preșurilor fie prin achiziționarea și curățarea periodică a acestora, fie chiar și prin simpla închiriere a preșurilor.

Prima opțiune presupune achiziția unui set de compus din două bucăți de preșuri, iar la fiecare ridicare a unui preș murdar, este montat imediat unul curat. Pentru cea de-a doua variantă, contra unui cost lunar ce include achiziționarea, schimbarea și curățarea preșului la un interval de timp agreat de comun acord, combatem orice pată și problemă. 

Orice detaliu, de la mic la mare, spune o poveste. Iar orice preș curat lasă mereu o impresie plăcută.

Pentru informații, curiozități și neclarități nu ezitați să ne contactați!

Acțiune de ecologizare BLA Shine

Îți pasă de mediul înconjurător și curățenia orașului? Vino alături de noi la acțiunea de ecologizare desfășurată pe malului Someșului Mic! Poți veni singur, cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​