Servicii de deszăpezire

servicii de deszapezire

Distribuie articolul

Iarna, oricât de magică ar fi, poate avea și părți negative. Frigul, ninsoarea și poleiul sunt doar câteva exemple neplăcute. Mai mult, zăpada pe care o vedem dis-de-dimineață este un impediment în desfășurarea activităților pentru mulți dintre noi. Astfel, deszăpezirea căilor de acces și a parcărilor reprezintă principala problemă iarna care consumă atât timp, cât și energie. 

Pentru zilele de iarnă care te surprind cu zăpadă, noi suntem aliații tăi pentru deszăpezire. Indiferent de dimensiunile spațiilor, noi, echipa BLA Shine, venim în ajutorul companiilor, asociațiilor de proprietari, spațiilor comerciale, clinicilor medicale și instituțiilor publice din toată România

unnamed

De ce să alegi o firmă externalizată pentru serviciul de deszăpezire? 

 1. Vremea este imprevizibilă, iar noi suntem punctuali. În sezonul rece avem întotdeauna o echipă pregătită zi și noapte pentru a interveni în procesul de deszăpezire. 
 2. Echipa și experiența își spun cuvântul atunci când ne referim la spații mari de deszăpezit. 
 3. Echipamentele pliabile pentru fiecare tip de spațiu, precum:
 • freze de zăpadă;
 • tractorașe cu lamă sau cu cupă;
 • bobcat-uri  – încărcătoare frontale cu cupă;
 • buldoexcavatoare;
 • ATV-uri și alte mașini de teren.

unnamed1

Suntem la un telefon distanță pentru a te scăpa de aspectele neplăcute ale iernii. Cum facem asta? În funcție de spațiile care trebuie deszăpezite, intervenim manual și/sau mecanizat:

 1. Deszăpezire manuală

Serviciile de deszăpezire manuală se realizează pentru spațiile înguste, unde utilajele nu pot intra. Astfel, curățăm manual zăpada de pe alei și trotuare, căi de acces și intrări în clădiri și spargem gheața de pe aceste porțiuni. 

 1. Deszăpezire mecanizată

Serviciile de deszăpezire mecanizată se realizează pentru curățarea zăpezii din parcări, din depozite, de pe căile de acces largi. Adiacent, împrăștiem materiale antiderapante și degivrante cu utilaje speciale pentru fiecare suprafață. 

unnamed3

Depozitarea și evacuarea zăpezii 

După finalizarea serviciilor de deszăpezire, există un ultimul pas care are în vedere cantitatea de zăpadă adunată. Astfel, în funcție de preferințele fiecărui client, putem depozita sau evacua zăpada. 

 1. Depozitarea zăpezii –  după curățarea zonelor înzăpezite, clientul desemnează un loc în care putem plasa zăpada adunată. 
 2. Evacuarea zăpezii – în cazul în care clientul nu are un loc desemnat pentru depozitarea zăpezii, asigurăm transportul acesteia pentru evacuarea într-un loc special.

Ținem la distanță zăpada și gheața nedorită pentru siguranța ta și a întregii tale echipe. Te scăpăm de blocajele de pe căile de acces, trotuare, parcări și platforme. Menținem suprafețele curățate și sigure prin procesul de împrăştiere constant a materialelor antiderapante. 

Solicită acum informații suplimentare despre oferta noastră de deszapezire. 

PS: Pentru sezonul cald, te ajutăm cu întreținerea spațiilor exterioare și verzi. Mai multe informații chiar aici

Acțiune de ecologizare BLA Shine

Îți pasă de mediul înconjurător și curățenia orașului? Vino alături de noi la acțiunea de ecologizare desfășurată pe malului Someșului Mic! Poți veni singur, cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​