Acțiune de ecologizare BLA Shine 2022

acțiune ecologizare BLA Shine 2022

Distribuie articolul

Acțiunea de ecologizare BLA Shine 2002

Anul trecut am organizat prima acțiune de ecologizare în cadrul BLA Shine. Timp de 4 ore 20 de adulți am adunat 1500 de kg de deșeuri din zona Pădurea Clujenilor. Cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca anul acesta am realizat acțiunea de ecologizare 2. Ne-am îndreptat atenția spre fosta pepinieră RADP și timp de trei ore 30 de adulți am adunat 2500 kg de deșeuri.

,,În natură nimic nu este perfect și totul este perfect”. Omul este dependent de natură, iar acesta are cel mai mare impact asupra ei. Prin acțiunile sale, omul poate ajuta natura să rămână perfectă sau o poate distruge. Din păcate, impactul negativ se vede și se simte într-un procentaj mult mai ridicat decât cel pozitiv. Astfel, sezonul cald și evenimentele în aer liber sunt contextul în care uităm de reguli și aruncăm gunoaiele pe unde apucăm. Acțiunea de ecologizare dorește să adune de la an la an cât mai mulți oameni. Sperăm că în acest fel vom înțelege ce înseamnă cu adevărat o doză de suc sau un ambalaj aruncate pe jos.

 

1Z1A9872

De ce am ales fosta pepinieră RADP?

Zona cunoscută de clujeni drept fosta pepinieră RADP se întinde pe o suprafață de aproximativ 45 ha. Este o comoară naturală în mijlocul urbanului. Din acest motiv, conducerea orașului a luat decizia de a transforma zona în cel mai mare parc din Cluj, sub denumirea de Parc Est.

 

După muncă și răsplată

La finalul acțiunii, am fost găzduiți de unul dintre clienții noștri, Baza Sportivă Gheorgheni. Am avut un moment de socializare, am mâncat o pizza delicioasă de la Angolo și ne-am distrat făcând poze cu super eroul ecologizării, făcut de colaboratorii de la Omega.

Am avut parte de o zi de sâmbătă de mai însorită și călduroasă. Baza Sportivă era plină de copii și adulți care se distrau. Ne-am imaginat această sâmbătă peste câțiva ani și în Parc Est. Pentru a ne bucura de ce ne oferă natura, trebuie să avem grijă de ea.

La fel ca și anul trecut, copiii ne-au surprins cel mai mult. Bucuria lor a fost evidentă și chiar au organizat concursuri între ei de adunat deșeuri. Fiecare pet, pungă, ambalaj, sticlă avea un anumit punctaj. Chiar și doar o dată pe an, câteva ore într-o sâmbătă, participarea la un astfel de eveniment poate avea impact pozitiv pentru copii.

 

1Z1A9956

 

Ce au spus câțiva dintre participanții de la acțiunea de ecologizare 2022?

Ana, SSU Agency –  Mi-a plăcut foarte mult acțiunea de ecologizare organizată de BLA Shine în special din perspectiva faptului că simt că a fost o lecție importantă pentru băiețelul nostru care are aproape 3 ani. Am fost plăcut surprinsă de cât de implicați au fost toți copilașii prezenți în colectarea deșeurilor și mi-am dat seama că participarea la o astfel de acțiune e cel mai educativ mod prin care copiii pot învăța să aibă griă de planeta pe care trăiesc.

Paul, SkyLine Landscape Structure – A fost o activitate foarte faină, sincer susțin acțiunile de genul ăsta. În principal pentru că îmi place să fie curat, în al doilea rând pentru că profesia pe care o am îmi cere asta: să fac spațiul verde frumos. Acțiunea a fost bine organizată, mi-a plăcut.

Sebastian,  Ex Animo Copywriting –  Am văzut evenimentul pe Facebook și m-am alăturat, căci stau aproape de zonă și țin la natură. Mi-a plăcut că totul a fost organizat, că fiecare dintre noi am avut mănuși și saci de gunoi. Mi s-a părut foarte frumos faptul că au venit copii care erau entuziasmați și au luat această acțiune ca o vânătoare de comori. Cu siguranță voi veni și la anul, dacă se va mai ține.

Andreea, operator echipa mobilă – A fost o acțiune foarte faină, ne-am simțit bine și chiar ne-am relaxat. Îmi plac ieșirile de genul pentru că facem un bine, dar și că suntem toți împreună.

Acțiune de ecologizare BLA Shine 2022

Acțiune de ecologizare BLA Shine

Îți pasă de mediul înconjurător și curățenia orașului? Vino alături de noi la acțiunea de ecologizare desfășurată pe malului Someșului Mic! Poți veni singur, cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ești interesat de curățenie?

Serviciile noastre profesionale în Cluj-Napoca, vă oferă gamă completă în: curățenie de întreținere, curățenie după constructor, curățenia geamurilor și a fațadelor, curățarea mochetei și a tapițeriei, curățenia halelor industriale și a fabricilor…

ISO 9001:2021

ISO 14001:2021

Au încredere în noi

0751 156 333

office@blashine.ro

Facility management​

Curățare spații exterioare și spații verzi​

Spălătorie bla wash​

Departamentul de curățenie​

Pest control​

Vânzare echipamente textile​